top of page

DOKUMENTUMOK

Címzetti felhívás

Ez a szép, frappáns, erősen jogi szövegű dokumentum szabályozza az inkubációban nyújtott vissza nem térítendő támogatás feltételeit. Enélkül nem is tudunk inkubálni. Szörnyű szöveg, de muszáj elolvasni, legkésőbb akkor ha az online jelentkezést már kitöltötted és jó pontszámot értél el.

Inkubációs kérelem sablon

A jelentkezés után, ha az sikeres volt, akkor jön majd ez a dokumentum. De előbb jelentkezz online, bármilyen ijesztő is.

Inkubációs kérelem kitöltési útmutató

Szerencsére minden kitöltendő, jogi szövegezésű dokumentumhoz tartozik egy legalább olyan olvasmányos és érthető kitöltési útmutatónk is.

Átláthatósági nyilatkozat sablon

Ha már jelentkeztél és már majdnem kubálunk, akkor még majd kell egy ilyet is kitöltened. A lényege, hogy ne legyél lopós.

Átláthatósági nyilatkozat kitöltési útmutató

Szerencsére minden kitöltendő, jogi szövegezésű dokumentumhoz tartozik egy legalább olyan olvasmányos és érthető kitöltési útmutatónk is.

Költségvetés sablon

Ha túl vagy az online jelentkezésen és kezd ígéretes lenni a dolog, akkor majd ebben a formában kell a project tervezett költségvetését beküldened.

Működési kézikönyv

Minden amit tudni akartál, frappáns jogi nyelven, a nép nyelvén. Érdemes elolvasni, főleg ha szeretsz ilyeneket olvasni.

Inkubációs megállapodás sablon

Ez fontos lehet, mert ebből látszik, hogy nagyjából mi kerül majd köztünk aláírásra, ha elnyeritek az inkubációt.

Tájékoztató KKV minősítés megállapításához

Ilyet is muszáj egy inkubátornak kitenni, de nem is baj, mert bármikor jól jöhet ez.

Teljesítési Feltételek

Ez is nagyon fontos lehet, semmiképp ne hagyjátok olvasatlanul. Vagy legalább az ügyvédetek olvassa el, mert idővel, ha minden jól megy, alá kell írjátok majd.

ÖKO_16 Felhívás

Ez maga az inkubátoroknak szóló pályázat, amin mi pályáztunk. Hogy ezt miért kell kitegyük, az nekünk is rejtély, de rajtunk ne múljon.

ÖKO_16 Útmutató

Ez a mi (Baconsult Inkubátor) működésünket szabályozó rengeteg apró részlet. Ezt csak azért tettük ki, hogy lássátok, nekünk sem könnyű. Meg mert muszáj kitenni. 

Please reload

bottom of page