top of page

BACON A MÉDIÁBAN

Nem nyugdíjasok, „angyalok” lettek

VG, 2019. január 13.

Az NNG alapítójaként ismerik legtöbben Balogh Pétert (Petya), aki 11 éven keresztül építette a startupot, és több mint ezer főt foglalkoztató vállalatként hagyta ott. Azóta megalapította a BaConsult Kft.-t, amelyen keresztül feleségével, Balogh-Mázi Máriával (Maja) közösen angyalbefektetőként segítik a fiatal startupokat.

Akik nem a lóra, hanem a zsokéra fogadnak

HVG, 2019. január 13.

Nemzetközi piacokat megcélzó startupokból nincs hiány: hónapról hónapra bejelentkezik valaminek „az ubere vagy az airbnb-je”. A magas kockázatú befektetésre specializálódott tőkéseknek megvannak a módszereik, hogyan kerüljék el a bukást.

Nincs sikeres ötlet, csak kitartó alapító

Igényes férfi, 2019. január 11.

A jéghegy víz feletti oldalán van egy sikeres üzletember, az ország legjobb programozóinak egyike, aki megvalósította gyerekkori álmát és felépítette nemzetközi szoftver cégét. 

Ez az öt magyar innováció igazán megérdemelte a nekik járó támogatást

Technokrata, 2018. november 24.

Hétköznapi problémáinkra kínálnak megoldást Balogh Péterék befektetései

Öt új startup egy különleges inkubátorprogramban

Origo/Üzletrész 2018. november 23.

Egyenként több mint 50 milliós állami és befektetői támogatásra pályáztak hazai startupok a tavaly meghirdetett ÖKO_16 pályázaton kiválasztott három inkubátornál. A Baconsult Inkubátor Program bemutatta a második pályázati szakaszban kiválasztott ötleteket. A most kiválasztott öttel együtt összesen tíz csapatot támogatnak.

Cégenként 50 milliós támogatást kapnak ígéretes startupok

VG, 2018. november 23.

Lezárult a pályázati szakasza a BaConsult inkubátorprogramjának, 220 jelentkezőből kiválasztotta azt az öt startupot Balogh Péter angyalbefektető és csapata, amelyek egyenként több mint 50 millió forintos állami és befektetői támogatásban részesülnek.

Baconsult Startup Inkubátor: minden hely elkelt

Piac & Profit, 2018. november 23.

Egyenként több mint 50 milliós állami és befektetői támogatással lendíti be a hazai startupokat a Baconsult Inkubátor Program. A pályázati szakasz lezárult, 220 ötletből Balogh Péter angyalbefektető és csapata kiválasztotta azt a második ötöt is, amelyek megvalósításában segíteni fogják a cégeket. 

Kikerekedett a Baconsult inkubátorprogramja

Bitport, 2018. november 22.

Balogh Péter angyalbefektető tíz induló vállalkozást karolt fel az ÖKO_16 keretében indított inkubátorprogramban.

Közel 300 millió forintos befektetést kap a kisgyerekes anyukákat is programozóvá képző Green Fox Academy

Forbes, 2018. szeptember 12.

A három éve alapított Green Fox Academy két befektetési kört is lezárt az elmúlt néhány hónapban, összesen 297 millió forintnyi tőkét vonnak be.

A Balogh Petya vezette Baconsult angyalbefektetői csapattal 51 millió forintról, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. egyik alapjával, az Irinyi II. Kockázati Tőkealappal további 246 millió forintról állapodtak meg.

Már megcsinálta a saját sikerét, most másoknak segít

NKFIH, 2018. május 28.

Miután saját korábbi vállalkozásait sikerre vitte, és rengeteg tapasztalatot gyűjtött, két éve már tudása továbbadásával, magyar startupokkal foglalkozik Balogh Péter és cége, a Baconsult. 

Májusban újraindul a legmenőbb startup közösségi esemény, a Progress Bar

Technokrata, 2018.május 23.

A Progress Bar eseménysorozat célja, hogy összehozza a budapesti startup ökoszisztéma  jelentős szereplőit. A programsorozat a Drukka Startup Studio, az Arete befektetői, valamint a  Baconsult angyalbefektetői csapatának összefogásával valósul meg.

Villámkérdések

Szántó Péter, 2018. május 23.

Ha nem tudod ki ő, de szeretnéd tudni mitől lesz valaki sikeres vállalkozó, akkor kötelező megnézned!

Valahogy elhitették, hogy vannak női szakmák, és vannak férfi szakmák

HVG, 2018. április 24.

Ha van keresett és jól fizetett szakma Magyarországon, az a számítástechnika, az ágazat iránt mégsem érdeklődnek a nők: a dolgozóknak mindössze 11,6 százaléka, az informatikát tanulóknak pedig 16,5 százaléka jön a körükből. Az EU-ban április 26-a a szektorban dolgozó lányok napja, ennek alkalmából ültünk le cáfolni a sztereotípiákat Balogh-Mázi Máriával, Majával, aki több banki rendszer kidolgozása után férjével, Balogh Péterrel mentorál kezdő vállalkozásokat, emellett egy állásközvetítő céget vezet.

Egy startup üzleti terve annyit ér, mint Kolumbusz útvonalterve India felé

Piac & Profit, 2018. április 9.

Ha egy vállalkozás tőkét szeretne bevonni, sok egyéb mellett elengedhetetlen, hogy rendelkezzen egy alaposan kidolgozott üzleti stratégiával és üzleti tervvel. Fel kell készülni azonban azokra a helyzetekre is, amikor a történések nem az előre megtervezett módon alakulnak

Milliárdokkal tömik a startupokat

IT Business, 2018. március 14.

A Baconsult vezetője a legnagyobb kihívást a megfelelő témájú, érettségi fokú és a befektetési csapathoz jól passzoló projektek megtalálásában látja, bár hozzátette, hogy a terveiknek megfelelően tudtak ezzel is haladni.

Néhány startupot már lekötöttek angyalbefektetők, de van még hely

Origo/Üzletrész 2018. február 14.

A Baconsult angyalbefektető csapat részt vesz a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) Innovációs ökoszisztéma programjában, amelyben 50-60 milliót kapnak a digitális transzformációban érintett cégek. Öt startupot már felkaroltak, de további ötnek van még hely.

Megvannak az első startupok a Baconsult-inkubációban

Bitport, 2018. február 14.

Fél évvel a Baconsult inkubátorprogramjának meghirdetése után kiválasztották az első öt támogatandó startupot. Még másik öt induló vállalkozás számíthat egyenként 60-70 millió forintos támogatásra.

Hetvenmilliót is kaphat egy ígéretes startup

VG, 2018. február 14.

A befektetőcég jelenleg 13 startupot mentorál, az inkubátorprogramja pedig tavaly augusztusban indult.

Erre az öt hazai startupra figyeljen

DigitalHungary 2018. február 13.

A Baconsult angyalbefektető csapat tartott sajtóreggelit, melyen Balogh-Mázi Mária és Balogh Péter mutatta be azt az öt induló vállalkozást, magyarosabban startupot, melyeket támogatnak (még öt befutónak van hely). 

Azért csináljuk, hogy ne kelljen az országból elmenni

HVG, 2018. február 11.

Balogh Péter és felesége, Balogh-Mázi Mária különös álmot dédelget: hogy a segítségükkel tíz éven belül tíz, legalább ezer főt foglalkoztató cég szülessen Magyarországon. Közös tanácsadó cégük, a Baconsult ma több mint húsz startupot mentorál.

Baconsult — investing passion and knowledge in hungarian startups

CESAwards, 2018. február 9.

Baconsult is a small, Budapest focused angel investment team. Their goal is to make their portfolio companies grow successfully, with extensive mentoring and active involvement in growing the company and teams to become self-sustaining ventures. 

They believe that founders are the cornerstones of making a startup successful, so they’re supporting and mentoring the founders as well. They won’t take over, they won’t make a decision instead of startups, but they’ll talk with them a lot. 

A vezető is hibázhat

HR Portál, 2018. január 2.

Az elmúlt egy évben elkezdett pezsegni a magyar LinkedIn is, egyre több szakmai megnyilvánulást, beszélgetést, vitát lehetett olvasni a szakmai közösségi portálon. Ennek a mozgásnak az egyik katalizátora Balogh Péter, üzleti angyal és startup tanácsadó, aki rendszeres #startupcoelho bejegyzéseivel motivált reakcióra, gondolkodtatott el sokakat a munkavégzés és a vezetés témájában. 

A jó ügyfél tudja, hogy mit akar – de mi van, ha mégsem?

Forbes, 2017. december 15.

Milyen a jó ügyfél? Miért fontos, hogy egy cég tudjon fókuszálni? Hogyan kell osztozni egy termék vagy projekt jogain? A Startupcoelho megmondja.

Így lesz startupperből startupmunkás

Forbes, 2017. december 8.

Hogy nem áll földbe egy startup? Mik a tipikus hibák a cégépítés elején? Startupcoelho 13. rész.

Az a favágó, akinek nincs ideje megélezni a fejszét, sosem lesz sikeres

Forbes, 2017. december 1.

Ha egy vezetőnek a csapat bővítésére és építésére hónapok óta nincs ideje, akkor jó eséllyel soha nem is lesz. Ilyenkor érdemes megvizsgálni a prioritásainkat és végiggondolni félelmeinket.

Ha nem tudjuk, hogy hova megyünk, lehet, hogy nem jutunk el oda

Forbes, 2017. november 24.

Cégvezetőként az egyik első feladatunk, hogy célt tudjunk adni a cégünknek, csapatunknak. Persze néha csak azt szeretnénk, ha dőlne a lé, ha menne a bolt és minden okés lenne. De a csapatunknak ennél kicsit részletesebb tervre van szüksége.

Merj hibázni! A kudarc művészete

Forbes, 2017. november 17.

Az egyik legnehezebben változtatható alapkő az értékrendünkben a kudarchoz való viszonyunk. Egész életünkben arra tanítanak minket, hogy féljünk a kudarctól, kerüljük el és ne kísértsük a sorsot.

Egy startupnál csocsóasztal és babzsák helyett értékesítő kell!

Forbes, 2017. november 10.

Startupok kapcsán néha beleesünk abba a hibába, hogy akkor dicsérjük őket, amikor befektetést kapnak. Nemrég egy konferencián valaki büszkén mesélte, hogy hét kör befektetést kapott eddig. Atyaég!

Ha jól menő vállalkozást akarsz, tanulj meg alkudni mindenből!

Forbes, 2017. október 20.

Egy termék vagy szolgáltatás hiába zseniális, ha nem tudsz belőle több pénzt csinálni, mint amit ráköltesz. Néha elfelejtjük, hogy egy cég alapvetően a pénzről szól és az a cég, ami minden másban jó, csak ebben nem, az bukásra van ítélve. Tévedés azt hinni, hogy a nagy és sikeres cégek nem kell figyelniük a pénzre.

Védd meg a csapatodat a gyengén teljesítőktől! Egy elbocsátás nem mindig rossz

Forbes, 2017. október 13.

Minden vezető rémálma a felmondás. Kevés nehezebb, undokabb része van a vezetői pályának, mint az, amikor egy kollégától el kell búcsúzni. Nyilván az áldozat napját sem aranyozza be egy ilyen esemény, de vezetőként is komoly lelki terhet jelenthet. Pedig egy elbocsátás nem a világ vége, de ha elodázzuk, akár jelentős kárt is okozhatunk.

Építs egy nagyszerű csapatot, majd állj el az útjukból!

Forbes, 2017. október 6.

Vezetőként elsődleges feladatunk az, hogy egy nagyon jó csapatot építsünk és tartsunk egyben – és ha összeállt, akkor lássuk el őket célokkal, hárítsunk el minden akadályt az útjukból és leginkább hagyjuk őket dolgozni. A cég eredményeire sehogy máshogy nem tudunk hatni, mint rajtuk keresztül.

Nem a cég felelőssége, hogy egy alkalmazott piacképesen tartsa a tudását

Forbes, 2017. szeptember 29.

Én abban hiszek, hogy egy szervezet pályája egészen szorosan leköveti a vezetőjének pályáját. Ha a vezető tud nyitott lenni, tanulni és fejlődni, akkor a szervezet is. Ha a vezető megakad – akkor a cég sem tud növekedni. Mindenki máshogy tanul: könyvből, TED-videóból, a környezetétől. Nem hiszem, hogy van jó és rossz módszer – amíg folyamatosan tanulunk és változunk.

Egy jó vezetőnek pofonról pofonra kell tanulnia

Forbes, 2017. szeptember 22.

Minden vezető jön valahonnan, napról napra, pofonról pofonra tanulja a vezetést. Nekem ez nagyon nagy váltás volt, sok mindent kellett fejben átrendezzek. Bár már 19 éves koromban is vezettem egy kis programozó csapatot, sokat kellett változzak, hogy egy sok száz főre felnővő szervezetet vezetni tudjak. Négy gondolatot osztok meg alább, amikre én meglepően lassan jöttem rá.

Négy kipróbált gondolat a növekedésről, nem csak startupoknak

Forbes, 2017. szeptember 14.

Kevés fontosabb célja van egy cégnek, mint a növekedés. Erős mondás, de igaz, hogy amelyik cég nem növekszik, az előbb-utóbb csökkenni fog. Azonban a növekedés nem jár problémák és küzdelmek nélkül. Erről szedtem csokorba pár gondolatot, amelyek a pályafutásom során meghatározók voltak.

Balogh Péter bedurrantotta a startupcoelhót – és a LinkedIn népe imádja

Forbes, 2017. szeptember 11.

Túltolt gondolatok cégekről, vezetésről, csapatról – ez a #startupcoelho lényege, amit Balogh Péter ír, a hazai LinkedIn közösség meg olvassa. És lesz belőle Forbes-verzió is.

A volt NNG-vezér inkubátora megduplázta az államtól kapott 500 milliót

Forbes, 2017. augusztus 2.

Augusztus elsejével indul útjára a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) támogatásával a BaConsult Kft. inkubációs programja, amely a következő két évben tíz közép-magyarországi innovatív mikrovállalkozásnak nyújt közel egymilliárd forint értékű anyagi és szakmai segítséget. A vállalkozások mától adhatják be jelentkezésüket a BaConsult Kft. honlapján.

Új, milliárdos startup-program indul: az állam a volt NNG-vezérrel fektet be

Forbes, 2017. július 20.

Feltörekvő hazai startupoknak biztosít anyagi támogatást és szakmai segítséget egy új inkubátorprogram: a Baconsult Kft. két év alatt akár egymilliárd forintot meghaladó támogatást és szolgáltatást nyújt tíz induló startupnak. A kedvezményezettek az állami támogatás mellett magántőke-befektetéshez, üzletviteli segítséghez és az inkubátorcég kapcsolati tőkéjéhez is hozzájutnak. A program augusztusban indul.

Milliárdos támogatás a hazai startupoknak

NKFIH, 2017. július 17.

Feltörekvő hazai startupok számára biztosít anyagi támogatást és szakmai segítséget egy új inkubátor program. A korábbi sikeres projektjeiről ismert üzleti angyal, a Baconsult Kft. két év alatt akár egymilliárd forintot meghaladó támogatást és szolgáltatást nyújt tíz induló startupnak.

Tényleg adnak pénzt az angyalok, csak kérni kell

Privátbankár, 2017. július 02.

...és persze nem árt egy erős pályázat sem. Feltörekvő hazai startupok számára biztosít anyagi támogatást és szakmai segítséget egy új inkubátor program - az üzleti angyal most állami támogatásból egészítette ki forrásait.

Angyal lett az NNG egykori vezéréből - Balogh Péter és felesége egymilliárdos inkubátor programot indít

Szeretlek Magyarország, 2017. július 01.

Állami támogatással indul el a Baconsült kétéves programja, amiben 10 feltörekvő startup kaphat több tízmilliós vissza nem térítendő támogatást, befektetést és szakmai segítséget.

Százmilliós inkubáció várja a startupokat, és nem baj, ha szeretik a sült bacont

Bitport, 2017. június 30.

Három évnél fiatalabb innovatív startupok jelentkezését várja új inkubátor programjába az egykori NNG vezér és felesége által alapított Baconsult Kft. A tíz legjobb projekt egyenként akár 70-100 millió forintos támogatásra is számíthat.

Örülhetnek a startupok

Napi.hu, 2017. június 30.

Félmilliárd forint támogatást nyert az innovációs alapból a Baconsult Kft., amely augusztus elsejétől számítva két évig egymilliárd forintot meghaladó támogatást és szolgáltatást nyújt tíz közép-magyarországi startupnak

Türelem, még várni kell az igazán nagy exitekre

IT Business, 2017. április 12.

A közepes méretű, néhány tízmillió eurós magyarországi exiteket tartják reálisnak a következő években az ITBUSINESS által megkérdezett piaci szereplők. A hazai startup-ökoszisztéma fejlődése szempontjából kulcsfontosságú lenne, hogy nagyobb számban jelenjenek meg a piaci befektetők is.

Az első millóm

RTL II, 2017. január 20.

Balogh Péter a kamaszkori számítógép-szerelemből építette világhatalomra törő szoftverfejlesztő cégét, az NNG-t. Nézd meg Máté Kriszta interjúját!

Vigyázz, kész, rajt! megérkezett a Digitális Startup Stratégia

IT Business, 2017. január 17.

Túl sok megmondóember van a magyar startupok környékén, de nagyon kevés az olyan igazi szakértő, akinek valós tapasztalatai vannak a cégépítésben. A negatív példák helyett hadd említsek inkább egy pozitívot: Balogh Pétert, az NNG korábbi vezérigazgatóját, akivel mi is dolgozunk. Sokkal több hozzá hasonló tapasztalatú és mentalitású szakemberre lenne szükség, akiknek a tudása és a tapasztalata is megvan arra, hogy a következő generáció sikertörténeteit kinevelje.

Igyekszem igazán hasznos mozdony lenni

Origo, 2016. december 11.

Szerencsére sok, nálam tapasztaltabb emberrel hozott össze az élet. Mostanában sokat köszönhetek Balogh Petyának, aki tanácsaival, ötleteivel segít önmagunk meghatározásában és tisztábban látni az előttünk álló feladatokat.

Bármikor belefuthatsz a plafonba

Index, 2016. október 27.

Gyakran ez első nehézséget akkor éri el a cég, amikor növekedési plafonba ütközik. Hogyan ismeri ezt fel? Mit tehet? Interjú Balogh Péterrel, aki az NNG vezérigazgatójaként világsikerre vitte az iGo navigációs szoftvert, ma pedig elsősorban mások tech cégeinek útját egyengeti.

Az első pár cégem a földbe állt

VS.hu, 2016. október 14.

Nagyon szeretem a kockázatot. Alapvetően senkitől semmiért nem kérünk pénzt, csak egy minimális tulajdonrészt. Ez is inkább jelzésértékű. Azaz ha nem nő nagyra egy-egy cég, akkor ingyen dolgoztunk.

Minden nap meghalunk - A BOOKR Kids story

VS.hu, 2016. október 14.

Ott van mögöttük Balogh Petya, az NNG egykori alapítója, aki most a Baconsültön keresztül üzleti mentorként figyel és segít. Ő az, akivel átnézik a stratégiai és üzleti lépéseket. “Ő hitette el velünk, hogy ezt meg lehet csinálni. Ez pedig rengeteg energiát adott.”

Csak a lényeg hiányzik hozzá, hogy startupközpont legyünk

Index, 2016. október 13.

Annyi pénzt öntöttek egyszerre a piacra, amennyi életképes ötlet még nem volt akkor, és pláne nem állt rendelkezésre elég szakember, aki már épített fel startupot.

Nem kell mindig jól dönteni, elég a hibákból tanulni

HVG, 2016. július 27.

Balogh Péter hétéves korában kapta meg első számítógépét, egy Commodore 64-et, amin elkezdett egyszerű programokat írni. Tizennyolc évesen indította első üzleti vállalkozását, amelyben egy internetalapú hirdetési rendszer fejlesztésén dolgozott.

Mi a bacont csinálnak ezek? Balogh Péter és Mázi Mária története

Nők Lapja, 2016. június 6.

A férfi kiszállt az általa alapított, nemzetközi megacégből, hogy végre pihenjen egy kicsit. A nő maga is feladta az állását, hogy együtt pihenjenek. De mivel az agyuknak nem tudnak megálljt parancsolni, beleugrottak egy új vállalkozásba.

Milyen jó elb...ni! – A kudarcról majdnem őszintén

HVG, 2016. június 6.

Balogh előadása volt az egyetlen, amiből azt lehetett érezni, hogy valóban tudja, mi a kudarc és mi mennyit ér, illetve, hogy nem a sikeresség elefántcsonttornyában él, hanem tisztában van a valósággal, és hogy a kudarc nem buktató, hanem építő lehet.

Petya @Fuckup Night

Fuckup Night, 2016. június 5.

Nagyon fontos társadalmi betegségünk, hogy nem merünk a kudarcainkról beszélni. Hát én mertem :-)

A múlt században ragadunk - ennek nagyon nagy ára lesz

napi.hu, 2016. május 23.

Alapvetően nem fontos az állami oktatási rendszernek, hogy mi lesz a jövőben - nem a jövő, és nem az élet iskoláját akarja megvalósítani egyik tanintézmény sem - csatlakozott hozzá Balogh Péter, tech- vállalkozó, a Baconsult alapítója, az NNG korábbi tulajdonosa, akiket a Napi.hu a magyar oktatási- és szakképzési rendszer általuk tapasztalt hatásáról kérdezte.

Nem minden arany, ami startup

Bitport, 2016. május 9.

Balogh szerint a hazai startup világból nem a tőke, hanem a munka- és vállalkozói tapasztalat hiányzik. Ennek oka többek között az, hogy nálunk a legtöbb startupot egyetemisták vagy frissen végzettek alapítják, akik még nem szereztek tapasztalatot a "termékgyártásban".

Íme 5 csillogó szemű startup projekt a Baconsult istállóból

Gazdaság TV, 2016. április 28.

A következő 10 éven belül akár 10 magyar startup is 1000 fős világcéggé nőheti ki magát, ha teljesülnek a Baconsult alapítóinak álmai. Bő fél év alatt több mint 100 startup kért tőlük szakmai tanácsot, mára kiválasztották azt a 10 magyar startupot, amelyekkel együtt dolgoznak.

10 NNG méretű cég, 10 éven belül, 10 ezer emberrel.

Tényező, 2016. április 25.

A rendszerváltás körül a nagy átalakuláskor egy kicsit más gondolkodásmód uralkodott még: volt az 1.0-s vállalkozó réteg, aki nem feltétlenül a globális piacon, és, vagy nem tiszta versenyben játszva érte el a sikereit.

Ha lenne félmillió dollárja, melyikbe fektetné?

Üzletrész, 2016. április 23.

Akiben egy csillogó szemű 18 éves ifjú titán képe ugrik be a startup szó hallatán, az téved, ugyanis többségében a negyvenes éveikben járó, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek az igazán nyerő startupperek.

Egy angyalbefektető, akitől nemcsak tudást, vacsorát is kapnak a cégek

HVG, 2016. április 20.

Balogh Péter, az NNG egykori alapítója ezúttal angyalbefektetőként szeretné megismételni korábbi cége sikerét, és a mai napon leplezi le, milyen cégek kerültek a párja és az általa alapított Baconsült portfóliójába. Ezzel kapcsolatban kérdeztük az első generációs startuppert, aki nem a megszokott „arcoskodó” kockázati befektető, hanem vacsorát is főz az általa támogatott startupoknak, bánná-e, ha a Jeremie-támogatások elhalnának, és mit kellene tenni, hogy digitális írástudásban ne mi legyünk az Európai Unió barbárjai.

Akár 10 magyar startupból lehet 1000 fős világcég

HR Portál, 2016. április 20.

A következő 10 éven belül akár 10 magyar startup is 1000 fős világcéggé nőheti ki magát, ha teljesülnek Balogh Péter, alias Petya (iGO fejlesztő NNG társalapító) és Mázi Mária (Maja), a Baconsult (ejtsd: Békönsült) alapítóinak álmai, akik újfajta mentoring szemléletet honosítanak meg.

Pontoztuk az egykori NNG-vezér szerinti legütősebb magyar startupokat

HVG, 2016. április 20.

Angyalbefektető céget indított Balogh Péter és párja, Mázi Mária, melynek beharangozó sajtóeseményén az újságírók a befektetők bőrébe bújhattak, és az általuk használt szempontrendszer szerint értékelhették a portfólióba bekerült vállalkozásokat.

1% inspiráció, 99% izzadság

HR Portál, 2016. április 15.

Meddig startup egy startup és hogyan kell eljutni az ötlettől a megvalósításig, megtalálni a vevőt a termékre? Az utóbbi a legnehezebb lépés.

“Beindult a baconsütés” – ilyen a startup szektor most Magyarországon

24.hu, 2016. január 26.

Az NNG egyik alapítója és egykori vezérigazgatója még tavaly nyáron szállt ki és hamar valami újba fogott. A Baconsult már vagy 100 projekttel ült le és 7 startupba be is fektetett - vagyis amiről beszél, az él és mozog. Átfogó helyzetkép a magyar startupokról Balogh Péterrel.

Please reload

bottom of page