top of page

STARTUP HR

Cégépítőként a legfontosabb feladatomnak mindig a HR-t, azaz a csapat építését, terelgetését tartottam. Ez nem változott a 4 fős csapattól a 800 fősig. Persze egészen más eszközökkel és módszerekkel és szemlélettel kellett egy nagyobb csapatról gondoskodni, mint egy kicsiről. De amióta "újrakezdő" lettem, a startupok HR világa és a HR világ startupjai egyformán érdekesek lettek számomra. Majával volt egy olyan koncepciónk is, hogy jó lenne egy startup álláskereső-cégkereső-alapítótárskereső is, hiszen annyi minden múlik a csapaton és annyival jobban lehetne ezt kitalálni, mint ahogy jelenleg ki van.

És akkor egy beszélgetésen barátom, Szilvi, megemlítette, hogy amúgy van neki egy ilyen siteja, csak nem ér rá csinálni, nem vennénk e át tőle. Hátdehogynem :-)

Szóval ez valószínűleg meg volt írva a csillagokban, hogy a Baconsült előbb-utóbb startup HR-rel is foglalkozni fog. Így a BudapestStartupJobs lelkes új gazdáiként elkezdtünk beletanulni sok mindenbe hirtelen, és már kezdenek is jönni a hirdetők, az álláskeresők, és pörögni a téma. Juhé! Azért azt elég hamar eldöntöttük, hogy kb nulláról újragondoljuk és építjük (építtetjük) majd a website-ot, hiszen annyi ötletünk van, hogy csak na. Hogy addig se unatkozzunk, a site egyelőre full funcionalitással üzemel, ingyen, mindenkinek. Azaz ha startup vagy, és jómunkásembert keresel, vagy éppen jómunkásember vagy és startupot, akkor klikk-klakk, kész-passz, instant boldogság: www.BudapestStartupJobs.hu

update: Azóta eltelt másfél év és ez is egy komoly csapattá nőtte ki magát, DreamJo.bs néven!

Recent Posts
Archive
bottom of page